Brian Stryhn Entreprenør APS

Kunden siger:

’’EQS’ system fungerer!

Jeg har tidligere oplevet, at andre programmer til kvalitetssikring var fyldt med unødvendige funktioner. Hos EQS fik jeg udarbejdet et system, der specifikt blev målrettet det arbejde, vi udfører. Derudover fik jeg udarbejdet arbejdssedler, som ligesom kvalitetssikringen kører over telefonen, så mine medarbejdere hurtigt og enkelt kan registrere deres timer, hvilket har gjort, at de tager mere ansvar og derved letter min arbejdsbyrde.

I programmet til kvalitetssikring kan vi billedregistrere vores arbejde, hvilket har været ekstremt brugbart, fordi vi derved meget enkelt kan dokumentere alt, så der ikke opstår misforståelser. Derudover kan vi let hente udskrifter ned fra systemet, så vores kunder meget enkelt kan få en udskrift af det arbejde, der er udført; det er en proces, der normalt ville have taget lang tid at udføre, men som EQS har gjort meget simpel.’’

www.brian-stryhn.dk

Ronæs Entreprenør

Kunden siger:

’’Jeg ønskede et produkt, der skulle gøre min hverdag lettere. Derfor ledte jeg efter et kvalitetssikringssystem, der var målrettet mit fagområde. Men ikke nok med, at jeg fik det, så fik jeg også et program, der helt præcist blev målrettet min virksomhed.

Det har været enormt tidsbesparende for mig i min hverdag, fordi mine medarbejdere let kan anvende programmet. Derfor er de blevet involveret mere i processen omhandlende kvalitetssikring, hvilket også gør, at de tager mere ansvar. Hos EQS har jeg oplevet et godt samarbejde, hvor der hurtigt bliver taget hånd om de problemer, der måtte være.

Derudover er EQS hele tiden under udvikling og følger med tiden, hvilket i sidste ende giver et rigtig godt produkt, som har lettet min arbejdsbyrde.’’

www.ronaes-entreprenoer.dk

Stude Kloak og Anlæg

Kunden siger:

’’Jeg har været meget tilfreds med EQS! Det fungerer rigtig godt. Det har gjort mit arbejde betydeligt lettere, fordi alt er digitalt.

Jeg ønskede et program til timeregistrering, men så nævnte Franz, at han også havde et program til kvalitetssikring af kloak. Det har virkelig lettet min arbejdsbyrde, fordi vi med billeder kan registrere alt arbejde, så der ikke hersker tvivl om, hvad der er udført. Det er både godt for vores kunder, men det hjælper også mig og mine medarbejdere, fordi vi på den måde lettere kan overtage arbejde fra hinanden, da vi hurtigt kan se os ud af, hvad der er lavet og præcis hvor langt, man er kommet med en opgave.

Derudover er systemet lavet sådan, at vi ved hjælp af koordinater kan indtaste præcis, hvor opgaven er udført, hvorved den anden, der skal overtage opgaven, kan få rutevejledning direkte til stedet, så vi ikke skal bruge tid på at sende adresser frem og tilbage. Det har virkelig øget effektiviteten’’.

Gelsted Transport

Kunden siger:

’’Jeg er rigtigt godt tilfreds med EQS’ løsninger, fordi det giver mig aflastning i det daglige, letter nogle arbejdsgange og mindsker papirarbejdet. Jeg kan samtidig følge chaufførerne og opgaverne fra kontoret.

Systemet er meget enkelt og brugervenligt. Det er nemt at taste tingene, og kan du bruge en iPhone, så kan du også bruge EQS.’’

www.gelsted-transport.dk

Kloakfirma Dahl

Kunden siger:

’’EQS giver mig nogle fordele i forhold til kvalitetsstyring og –sikring, fordi vi kan samle papirer, dokumentation, billeder, oprette sager osv. i systemet.

Det gør det samtidig nemmere for os i forhold til at sende billeder frem og tilbage, så jeg kan hjælpe en medarbejder med at løse et problem her fra kontoret. Medarbejderne kan stort set aflevere arbejdssedler, inden de er hjemme igen, og de kan lave kvalitetssikring ude hos kunden. Det sparer vi tid på. Eventuelle problemstillinger bliver samtidig vendt med det samme, og der kan laves afvigelsesrapporter osv. direkte i systemet.’’

www.kloakfirmadahl.dk

Kittycare

Kunden siger:

’’Jeg tager hjem til folk og passer deres katte, når de er på ferie eller ikke er hjemme.

I EQS kan kunderne se det hele: Hvad tid, jeg er hos dem. Hvor længe jeg er der. Hvad jeg laver hos dem osv. Jeg kan samtidig tage billeder og lægge dem ind i systemet. Jeg kan lægge en tjekliste ind, der viser, hvilke opgaver jeg har udført.

- Kunderne er meget glade for løsningen, fordi det giver noget tryghed. For eksempel hvis de er på ferie og går på nettet, besøger en netcafé osv. Så kan de følge med i pasningen.’

www.kittycare.dk

Event IT

Kunden siger:

’’Vi har brug for et system, hvor vi kan samle oplysninger om og billeder af de møbler, vi køber.

Her er EQS tilpas fleksibelt og giver os nogle muligheder i forhold til registrering og logistik på vores møbelkøb. Vi kan efterfølgende automatisk generere tolddokumenter til en containerfuld møbler ud fra de registrerede oplysninger. Det er en rigtig interessant feature.’’.

www.eventit.dk

Social Team Midt

Kunden siger:

’’Som kunde hos EQS bruger vi deres digitale software. Det vi bruger mest er, timeregistering under arbejdstyper, så vi kan holde styr på vores sager og om muligt tilføje et notat.

Vi er glade for at produktet kan skræddersyes og at man altid kan ringe, hvis man har et problem.
Vi har blandt andet fået lavet en graf over om der er underskud/overskud på vores besøg. Denne graf bliver vist i farver, så man hurtig kan overskue sagen.

Hos EQS er de altid imødekommende og yder en god service.
Har man en ny ide eller et behov, er de gode til at løseopgaven.’’.

www.socialteammidt.dk

Gunnar Nielsen A/S

Kunden siger:

Vi bruger EQS hos alle vores lastbilchauffører, som indrapporterer al råstofkørsel mv. i app.

Vi anser EQS for at være et brugbart system allerede, som hele tiden bliver bedre - potentialet er virkelig stort.

Der er nogle spændende ting under udvikling, som vi ser meget frem til - bl.a. automatisk afrapportering af det indregistrerede.

Vores erfaring med EQS har alt i alt været positiv indtil videre, udtaler Jesper Nissen.

https://www.gn-as.dk/

Se hvad vi tilbyder

Besøg Easy Quality Systems webshop

TOP