KOM ET DIGITALT LYSÅR FORAN I KLOAKBRANCHEN

EQS Kloakering er det allernyeste digitale styringsredskab i kloakbranchen.

I vores kloakmodul har vi taget højde for alt det, en kloakmestervirksomhed skal bruge i forhold til drift, dokumentation, kvalitetssikring m.m.

Med EQS kan dine folk hjælpe dig med den daglige drift og lave kvalitetssikring – direkte i marken og af den, der udfører arbejdet.

Erfaringerne viser, at de både kan og vil hjælpe, så du som mester kan bruge mere tid på at skaffe lønnen i hus.

EQS er et nemt og brugervenligt program, der gør, at dine folk i marken nemt kan hjælpe med papirarbejdet på kontoret.

Med farvekoder er det nemt at koordinere dine skemaer i modulet, se eksempel:
Blå farve: KS-dokumenter
Grå farve: Produktionsrapportering
Rød farve: Personale/sikkerhed/APV
Grøn farve: Administration/sagsstyring
Gul farve: Dokumentmapper

KLS-BILAG I EQS KLOAKERING

Når du køber EQS Kloakering, følger der de KLS-bilag med, du skal bruge til at udføre din kvalitetssikring.

Der er en komplet mappe med KLS-bilag, som du kan have i baglommen, klar til brug i marken.

Arbejdsmappen (den grønne) er delt op i to: Mesters mappe og Svendemappen.

Mesters del, hvor du kan udfylde detaljer omkring opgaven. Det kan være aftaler, beskrivelser, tilladelser, leroplysninger o.s.v.

ARBEJDSMAPPE TIL SVENDE I EQS KLOAKERING

I mappen har de for eksempel udførelseskontrol, oversigt over brugte materialer og mulighed for at lave afvigelsesrapporter. De kan også tage billeder af opgaven eller bruge billeder fra mobilenhedens hukommelse, som de har taget undervejs i opgaven, hvis billeder skal indgå som dokumentation.

Alle oplysningerne samles i databasen på kontoret i en PDF-fil, der bliver lagt i sagen. Filen kan både ses og håndteres på kontoret eller via din mobil.

Materialer bliver lagt sammen og kan eksporteres til Excel, e-conomic, Navision eller andre regnskabsprogrammer, som EQS nemt kan integrere med.

Svendemappen: Her ligger udførelseskontrol, brugte materialer, afvigelsesrapporter og man kan tage billeder af opgaven eller bruge billeder fra mobilenhedens billedbibliotek, som man har taget undervejs på opgaven.

KLS-BILAG I EQS KLOAKERING

Du kan gøre EQS Kloakering til en del af dine TV-inspektioner. For eksempel kan dine medarbejdere udfylde TV-rapportens skema digitalt og herefter sende det til dig, taksator eller til kunden direkte fra brønden ude hos kunden.

Det eneste tekniske krav er, at kameraet kan gemme billederne på Micro SD-kort, og at du har EQS installeret på den mobilenhed, hvor Micro SD-kortet sættes i.

Når du bruger EQS TV-rapporter, så sørger systemet på kontoret for at bilagslister til KLS udfyldes.

SAGSHÅNDTERING I EQS KLOAKERING

Alt hvad der indrapporteres i EQS ligger også til visning i mobilenheden. Du kan derfor håndtere sager med et enkelt tryk, hvilket er din genvej til at vide, hvad der sker i den enkelte sag i virksomheden. Når rapporten er afsendt, går der kun et kort øjeblik, inden den ligger på mobilenheden.

På kontoret har du det store overblik, hvor du bl.a. kan slette billeder og dokumenter i sagsmappen.

KLS-HÅNDBOGEN

I KLS-håndbogen bliver alle skemaer lagt ind via EQS. De ligger med andre ord, i udfyldt stand, på den rigtige hylde i håndbogen, så de er klar til fremtidig brug.

Alle bilag i KLS-håndbogen er altså lagt i orden og bliver automatisk opdateret i systemet, når I foretager ændringer eller opdateringer. Og bruger I EQS Kloakering i jeres daglige rapportering, så bliver mange af de nødvendige bilag automatisk udfyldt i KLS-håndbogen.

Hele 90% af KLS-håndbogen bliver på den måde udfyldt, når du bruger EQS Kloakering.

Der er også en dokumentliste i EQS Master, der automatisk opdaterer revisionsdato, hver gang I ændrer i bilagene.

I har også mulighed for at lade os styre revisionerne helt automatisk, så I altid anvender de seneste opdaterede dokumenter. Så behøver I ikke bekymre jer om lovændringer eller lignende, der gør at der skal laves ændringer i opsætningen. Alt det sørger vi for!

EQS LÆGGER VÆGT PÅ DE BLØDE VÆRDIER

Ved at anvende EQS er det muligt at alle papirer, som folkene i marken skal udfylde, nu også er tilgængelige på mobilenheden.

Arbejdspladsbrugsanvisninger, PSS, APV, miljø, gravetilladelser og tegninger er bare nogle af de dokumenter som kan ligge i EQS, hvor de er nemme at tage frem, hvis nogen skulle have brug for dem.

Slut med papirmapper i bilerne!

Slut med at printe de nye love og regler ud for at sætte dem i mapper!

Slut med at bruge tid på at tage ud for at lave check på pladserne!

Slut med bekymringer når arbejdstilsynet kommer for at kontrollerer!

TOP